Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Når vi ser et nyt system, der er webbaseret og handler om kommunikation, er det klart, at vi her hos danskitsikkerhed.dk er nysgerrige efter, hvad det går ud på. Og netop derfor har vi i dag taget et hurtigt kig på det danske system Arcomus, der er et system, der er bygget til at sikre både kommunikation og dokumentation i særligt udlejningsejendomme. Naturligvis er dette en overfladisk gennemgang – der skal omfattende tests til, før vi kan udgive en egentlig anmeldelse.

Enkelt system

Arcomus er et yderst enkelt og i øvrigt fuldt skalerbart system, der er internetbaseret og dermed helt og aldeles platformsuafhængigt, kan afvikles på både computere, tablets og smartphones samt – ikke mindst – er yderst logisk og enkelt at bruge.

Den gennemtænkte opbygning betyder, at hver type interessent har sin helt egen adgang til data. Ejeren af en ejendom har den fulde adgang til alt og et yderst effektivt overblik. Et andet datalag er det, der kan være til rådighed for for eksempel bestyrelsen, og et tredje for viceværten.

Også servicefolk som forskellige håndværkere kan være tilknyttet og få direkte medlinger fra beboerne eller viceværten om fejl og mangler. Det giver en hurtig evaluering af henvendelser, og det sparer mange forgæves hasteudkørsler til mindre ting, der sagtens kan vente.

Prisen afhænger af behovet

Arcomus har ikke angivet priser på deres hjemmeside, og det er der en god grund til: Prisen pr. måned sammensættes nemlig 100% efter behov, og det betyder, at ingen kunder kommer til at skulle betale for faciliteter, de ikke har brug for. Det give ren ærlig og effektiv prissætning, hvilket er en yderst interessant og anderledes tilgang i forhold til det generelle marked.

Sikkerheden synes at være helt i top, og der arbejdes med kontinuerlig backup af de mange data.