Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

webudvikler ekspert

Du kan sikkert godt lide at sidde og pusle lidt med den her WordPress hjemmeside, som du lavede for et par år siden. Det var helt gratis for dig at lave den. Du skulle bare vælge et domæne og et sidedesign, du kunne lide, og så blev din blog konstrueret. Nemt. Og du har da også nydt at kunne skrive artikler, der fortæller andre om det, du ved noget om. Det er rart at have overskuddet til at kunne dele sin viden med andre.

De mange tools

Du lærte også at analysere de tal, som forskellige tools kan give dig om dit site. Og du kunne se, at der var en del mennesker, der godt kunne lide det, du skrev om. Så på et tidspunkt besluttede du dig for at tilmelde dig sådan et affiliatenetværk. Her kunne du melde dig til – og via links kunne du tjene lidt penge, fordi de produkter, du anbefalede i artiklerne, blev købt af nogle af dine læsere. Fedt. Du begyndte faktisk at få en rimelig indtægt. I dag er du så parat til at åbne din egen webshop. Men du aner ikke, hvordan du skal starte. Jo, du ved godt, du har brug for at købe produkter og få dem på lager. Men selve webshoppen – den dine læsere skal købe produkterne hos? Hvad med den – og hvordan?

Brug en ekspert i webudvikling

Anbefalingen herfra er, at du kontakter en ekspert, der har erfaring med udvikling af hjemmeside + programmering. Han eller hun vil kunne bygge en ekstra sektion på din WordPress hjemmeside, som udelukkende er en shop. Det vil spare dig for at skulle skifte til et fuldkomment nyt system, som du ikke kender til. Og det vil sikre, at du ikke skal fumle og lave fejl. Det vil sikre dig, at du får tid til at skrive flere artikler og få dem lagt ind på din blog.

Hvad er webudvikling?

Webudvikling er en samlebetegnelse for alle de aktiviteter, der er involveret i at opbygge og vedligeholde et website eller en websideapplikation. Dette kan omfatte alt fra design og layout til programmerede funktioner og serverkonfiguration. Webudviklere bruger ofte forskellige programmeringssprog og teknologier for at skabe og vedligeholde websites, herunder HTML, CSS, JavaScript og forskellige rammeværktøjer. Målet med webudvikling er at skabe effektive, attraktive og brugervenlige websites, der kan tilgås via en internetforbindelse.