Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Min mand så noget forundret ud, da jeg under en spadseretur inde i midtbyen i går standsede op ved et udstillingsvindue til en kludebutik, som min mand kalder de butikker, der handler med dametøj. Sagen var, at det var en forretning, hvor jeg aldrig handler, men i vinduet var der et udsalgsskilt med ”kjoler store størrelser”, og da min gode veninde, Lisette, har brug for tøj i store størrelser, ville jeg lige gøre hende opmærksom på det udsalg, for det lignede bestemt nogle gode tilbud.

Lisette har tit fortalt, hvor vanskeligt det er for hende at finde noget smart tøj i den størrelse, hun bruger, så hun leder konstant efter noget, der til dels kan skjule hendes svulmende former. For nylig var hun så heldig at falde over en tunika i store størrelser i et stormagasin, og dem havde hun faktisk købt to af i forskellige farver.

Photo by:  Jay Ruzesky

Hendes mand er også temmelig overdimensioneret i sammenligning med de fleste mænd, og skal man tro Lisette, så er det faktisk endnu vanskeligere at finde noget ordentligt tøj i store størrelser til mænd, for modedesignerne er åbenbart mere bevidste om, at der findes store damer, som ligesom deres slankere medsøstre er lidt forfængelige med hensyn til, hvordan de går klædt. Mændene gider designerne åbenbart ikke interessere sig så meget for, så Lisette og hendes mand har altid problemer med at finde noget bare nogenlunde smart tøj til ham. De fleste store mænd er måske heller ikke så forfængelige som kvinder, men Lisettes mand er i hvert fald.