Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Døgnet rundt – helt bogstaveligt – besøger vores automatiske lånesammenligner alle online låneudbydere og udvælger de bedste og billigste! TRYGT.DK: Lån penge billigt online trygt og nemt fra få hundrede til 400.000 kroner – og med hurtigt svar. Ja, du kan faktisk have pengene, du låner, på din konto allerede i morgen. Så helt ærligt: Hvad venter du på?

Dine personlige oplysninger er sikre, og al kommunikation sker via SSL forbindelse. Du kan også glæde dig over, at ingen i din by aner, at du tager et online lån – og ingen kan sladre med naboerne om det. Det er nu rart, ikke?

Bekvemt

Du kan tage dit lån fra sofaen, sengen eller over en kop kaffe på cafeen – det er bare SÅ meget nemmere end at skulle i banken og stå skoleret for en bankrådgiver, som ikke vil låne penge som Trygt.dk

Afdragsfrie måneder

Flere långivere online tilbyder, at du kan tage 1 eller 2 afdragsfrie måneder hvert år – det er en rar ting op til ferie og til jul. Prøv du at få et banklån på de betingelser – det kan du ikke!

 1. Dan dig et overblik
 2. Som noget af det første skal du have dannet dig et grundigt overblik over din egen økonomi – både ift. dine faste udgifter men også over hvad du ellers bruger penge på.
 3. Få styr på de centrale begreber
 4. Du bør altid gøre dig selv den tjeneste at sætte dig grundigt ind i alle centrale begreber og hvad de betyder inden du låner. De vigtigste begreber er her:
  1. ÅOP: Den viser lånets samlede omkostninger udregnet i procent på årsbasis.
  2. Rente: Den viser, hvor mange procent lånebeløbet tilskrives med.
  3. Opstartsgebyr: Den viser, hvad det koster at få oprettet et lån.
  4. Månedlig ydelse: Den viser, hvor meget du i kroner skal betale hver måned.
 5. Vær altid påpasselig
 6. Du skal være særlig påpasselig, hvis der er udsigt til, at din økonomiske situation forværres i den periode, lånet skal løbe i. Tag højde for det, når du lægger dit budget.
 7. Kig på de årlige omkostninger
 8. Du skal altid holde øje med de samlede låneomkostninger, både i % og i kr., og fokusér ikke kun på det månedlige afdrag. Det er derfor en god idé at se nærmere på ÅOP.
 9. Overvej grundigt hvad du vil købe for pengene
 10. Hvis du ønsker at anskaffe dig en større ting, som du skal finansiere med lånte penge, så overvej hvor meget du reelt behøver at låne, og hvordan du vil tilbagebetale pengene, inden du træffer en endelig beslutning.
 11. Overhold dine betalingsfrister
 12. Det er meget vigtigt, at du får betalt dine regninger til tiden. En udskydelse kan være en farlig glidebane, som også betyder, at du skal betale yderligere gebyrer, hvilket fordyrer lånet markant.
 13. Læs hvad du skriver under på
 14. Vi anbefaler altid, at du læser alle vores betingelser grundigt igennem inden du skriver under. Hermed kommer du ikke til at skrive under på noget, som du ikke forstår eller kender konsekvenserne af.
 15. Bevar overblikket over din økonomi
 16. Det er her, at det virkelig hjælper dig at have et fast budget over dine udgifter. På den måde holder du et godt overblik over dine udgifter. Det er meget vigtigt, at du straks tager kontakt til os, såfremt du mister overblikket og ikke har styr på, hvad du skal betale.
 17. Hvem er det, du låner penge af?
 18. Du bør altid undersøge til bunds, hvem du låner penge af, og hvor troværdig udbyderen er.
 19. Skal du på ferie? Du kan låne til din ferie, men glem nu ikke det blå sygesikringsbevis!

KVIKLÅN

Kviklån og SMS lån med svar på sekunder – og penge på din konto samme dag! Hos TRYGT.DK finder du de bedste og sågar alle de gratis kviklån, som er på markedet. Kviklån er blevet så populære, at hver fjerde dansker har prøvet at tage et. Ordet kviklån kommer af, at det går kvikt, og faktisk går det så kvikt, at du kan få kviklånet udbetalt inden for 30 minutter! Se de alle bedste og gratis kviklån på TRYGT.DK.

Billån eller MC lån?

Måske har du brug for en ny bil eller motorcykel? Og du har ikke til udbetalingen? Den kan du låne til – og det endda ganske billigt! Du kan også låne til HELE din næste bil her. Klik på billedet og kom ud at køre!

Ny elektronik?

Måske har du brug for en ny computer? Eller en ny mobil? Eller noget andet forbrugerelektronik, som banken ikke gider hjælpe dig med? Her er muligheden for at låne i en fart – klik på billedet og vælg det lån, der passer dig bedst!

Samlelån?

Har du lidt for mange lån i gang samtidigt? Måske har du hørt om samlelån? Det er et lån, du tager for at betale alle dine små klat-lån ud – så har du kun ét lån at tage dig af. Klik på billedet og lær mere!