Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Når vi IT drenge og piger holder møder, er der jo altid nogle forudsætninger, vi ser meget seriøst på, når vi skal finde egnede mødelokaler. Udover det åbenlyse med lys, luft, forplejning og AV udstyr, skal der jo også være styr på sikkerheden. Vi ER jo trods alt IT folk, ikke? Og netop det får vi opfyldt på bedste vis hos MBK mødelokaler i København – se her: https://mbkkursuslokaler.dk/moedelokale/

Hvad er et godt mødested?

De fleste, der skal holde møder i København har nok samme krav til for eksempel lokalernes størrelse, adgang til tavler, projektor og den slags. Og så må vi jo ikke glemme det vigtige element, der handler om tilgængelig forplejning – om der så blot er tale om kaffe og vand eller måske endda frokost og den slags.

Endelig skal vi jo ikke glemme, at København er et u-land, når det gælder om at finde parkeringspladser – så beliggenhed skal på én gang være central og samtidig tilbyde mulighed for parkering. Og det klarer MBK altså med topkarakter – det hele!

Konferencer i København – hvor?

Én ting er så mødelokaler – men når vi IT nørder skal holde konferencer, er det altså også vigtigt med IT sikkerhed. Og så er det i særlig grad vigtigt, at der er et lynhurtigt WiFi til rådighed, for er der noget, vi i vores branche gør, er det at gå online 🙂

Og se nu bare: Vores alle sammens favorit sted MBK har faktisk også de mest geniale konferencelokaler i Københavns centrum!

Ikke blot er der sikkert og hurtigt WiFi – der er ganske enkelt til faget hørende af udstyr til yd og billede, lækre stole og skønne og meget behagelige omgivelser.

Det kan da godt være, vi IT folk kan være nørdede, men vi ved, hvad der virker!