Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Lån penge til forbrug, bil eller bolig er noget, vi alle har prøvet. Mulighederne for at låne penge er mange, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i de mange lånebegreber. Og der er mange gode alternativer til banklån, der er billige!

Nedenfor har vi beskrevet de mest populære former for lån, så du kan føle dig lidt mere rustet, når du skal ud på lånemarkedet. Vi håber, at du får besvaret spørgsmål som: hvilket lån skal jeg vælge, hvor meget kan jeg låne, og hvad koster det at låne.

Gratis lån

Det er rent faktisk muligt at få gratis lån, her. Konkurrencen mellem låneudbyderne er så skærpet, at de nu tilbyder gratis lån til alle nye kunder. Du kan f.eks. låne 5.000 kr. i dag og betale 5.000 kr. tilbage om 30 dage. Det bliver vel aldrig billigere end gratis! Og du kan jo ikke gå i din bank og få et gratis banklån – derfor er online alternativet så attraktivt.

Lån penge uden sikkerhed: Ingen dokumentation & krav +18 år

Billån

Billån er et specifik lån til bil. Renten på billån varierer meget fra bank til bank, eller bilforhandler til bilforhandler. Der diskuteres meget, hvilket billån der er bedst og billigst, men faktum er, at billån har aldrig været billigere end de er nu. Renten er så lav som bare 2-3% hos nogle udbydere. Dog er det ikke banklån, der er så billige.

Kreditkort – hvad er et kreditkort?

Et kreditkort er et betalingskort, som er tilknyttet en bankkonto, hvor kortudsteder (banken) har stillet kredit til rådighed.

Gratis kreditkort med kredit

Ja, det er faktisk muligt at få et gratis kreditkort med kredit. Banknorwegian tilbyder gratis kreditkort med 100.000 kr. i kredit og helt uden årsgebyr og gebyrer på hævninger.

Er Mastercard et kreditkort? Ja, Mastercard er et kreditkort.

Er Dankort et kreditkort? Nej, Dankort er et debetkort

Er Visa Electron et kreditkort? Nej, Visa Electron er et debetkort

Er Visa et kreditkort? Nej, det er ikke et kreditkort, som mange tror.

Hvilket kreditkort er bedst? Det kommer an på, hvad du skal bruge det til. Rejser du meget, så skal du bruge én type kreditkort, som måske er for dyrt at bruge, hvis du kun skal bruge det i Danmark.

Det bedste kreditkort afhænger altså af din situation, men mange vælger at helgardere sig ved både at have et Dankort eller et Visa/Dankort og et kreditkort som f.eks. et Mastercard.

Kreditkort eller debetkort

Den helt store forskel mellem kreditkort og debetkort er, at der bliver ikke stillet et kreditbeløb til rådighed ved debetkort. For at du kan betale med et debetkort, skal der være dækning på kontoen.

Hvor meget kan jeg låne til bolig?

Hvor meget du kan låne til bolig, bil eller forbrug, kommer helt an på dit rådighedsbeløb samt din historik i banken. Læs mere om rådighedsbeløb længere nede i guiden.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Hvor mange penge du kan låne, kommer oftest an på dit rådighedsbeløb, hvis vi snakker boliglån. Snakker vi kviklån eller forbrugslån, så kan du låne fra 500 og op til 400.000 kr. på få minutter. Se udbyderne af hurtig kviklån øverst på siden.

Hvor kan jeg låne penge?

Du kan låne penge mange steder. Afhængig af hvad du skal bruge pengene på, så kan du låne dem på nettet, i banken eller i et realkreditinstitut.

Hvad koster lån?

Hvad lån koster, kommer helt an på, om vi snakker billån, boliglån eller forbrugslån. Er det med eller uden afdrag, er det flexlån eller fastforrentet, er løbetiden 5 eller 30 år, er det 10.000 eller en million, du skal låne osv. Uden at kende lånet kan man ikke svare konkret på, hvad det koster.

SMS lån

Der er et par lånebegreber, som er vigtige at kende, hvis du er på ud på lånemarkedet, og det vigtigste er uden tvivl SMS lån. SMS er vel nok et af de mest kendte lånebegreber, når det gælder hurtig lån på nettet. SMS lån er faktisk også det første egentlige online lån, som kom til Danmark.

Om det er korrekt at kalde det et online lån kan diskuteres. da SMS lån skulle foretages med SMS’er frem og tilbage. Selv om det var langt hurtigere at tage et SMS lån fremfor at gå i banken, tog det alligevel væsentligt flere minutter end det gør i dag.

Faktisk taget det under 2 minutter at ansøge om et SMS lån i dag. Bliver du godkendt til SMS lånet, står pengene på din konto efter blot 30 minutter. Der er ingen, der spørger, hvad SMS lånet skal bruges til, det er helt op til dig selv. Og det bedste af det hele er vel, at du kan låne uden at stille sikkerhed for pengene. Læs meget mere om SMS lån, her.

SU-lån

SU står for Statens Uddannelsesstøtte og er en økonomisk hjælp, du kan få, mens du uddanner dig. Det er faktisk også muligt at få billige lån studerende på denne side. Kviklån til studerende er en nem måde at slippe for et studiejob, men du studerer.

Du kan se renten på SU lån, samt hvor meget du skylder, og hvornår du skal betale lånet tilbage, Borger.dk

Kilde: https://xn--billige-kvikln-xib.dk/