Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Det er modbydeligt udenfor. Der er hård vind og regnen, styrter ned. Det er sådan en søndag formiddag, hvor man bare har lyst til at putte sig på sofaen med en god kop kaffe, et tæppe, sin tablet og så bare læse, gå på internettet og lede efter billige flybilletter og lave absolut ingenting. Måske se en eller anden komedie på Netflix. Men det er så det. Og det er lige det, jeg har besluttet mig at gøre.

Nu skal det være

Jeg er lige kommet hjem efter at have været ude og lufte hunden. Den vil vist også helst bare ligge foran pejsen og slumre. Min kaffe bliver brygget med omhu. Jeg er meget fanatisk, hvad angår min kaffe. Jeg tager den med ind i stuen. Finder tæppet og smider mig i næsten fuldkommen, horisontal stilling på sofaen. Jeg åbner min tablet og går på nettet. Jeg skal lige se, hvad der findes af flybilletter til Malaga. Der er nok ikke så mange afgange endnu. Men måske er der ved at komme i gang i bestillingerne henne omkring påske. Mon man kan finde afbudsrejser i disse tider?

Måske til Malaga igen?

Jeg overvejer, om det virkeligt er Malaga, jeg gerne vil til. Det er det. Jeg har været der, mange gange. Det er sådan et sted, jeg godt kan lide. Tager derned sådan ca. hvert andet år. Sidste år kom jeg ikke afsted. Der var for meget at lave på jobbet. Men måske i år. Og henne omkring påske vil det da være perfekt at kunne tage af sted i 14 dage. Jeg trænger til noget sol. Påske i år falder i begyndelsen af april. Det er lige det tidspunkt, hvor jeg plejer at være allermest træt af dårligt og gråt vejr. Men da jeg kan se, at der endnu ikke er så mange afgange, så skulle jeg måske lede efter flybilletter til et andet varmt og solrigt sted. Måske Ægypten.