Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Det var virkelig klodset gjort af mig, da jeg for nogle dage siden ved et uheld kom til at klippe et par af min mands løbetights i stykker. De var nyvaskede, og jeg havde lagt dem fra mig på spisebordet i vores køkken-alrum for efterfølgende at lægge dem sammen og ind i hans skab i soveværelset.

I samme vask havde jeg en af hans gamle skjorter, som bare skulle kasseres, men jeg valgte at klippe skjorten i flere stykker for at bruge den til pudseklude, og jeg idiot kom altså til at klippe i hans løbetights, som jeg ved et uheld havde løftet op sammen med skjorten.

Der var ikke andet at gøre end at tage ind til byen og købe et par nye til ham, for den dag, jeg klokkede i det, var han på en kort arbejdsrejse, så jeg kunne sagtens nå at få købt et par nye tights, inden han kom hjem igen næste dags aften.

Så jeg studerede de gamle nærmere for at være sikker på, at jeg købte det rigtige mærke i den rigtige størrelse. Det var nemt nok med fabrikatet, for navnet stod med store bogstaver i linningen på bukserne, så jeg noterede mig navnet Under Armour på en seddel, hvor jeg også noterede størrelsen. Jeg fandt senere ud af, at det er billigt at købe Under Armour her.

Efter arbejdstid næste dag kørte jeg ind forbi byens sportsmagasin for at købe de nye tights til min mand. Jeg vidste, at han selv havde købt det par, jeg nu havde klippet i stykker, i den samme forretning, så jeg gik ud fra som en selvfølge, at sportsmagasinet stadig forhandlede Under Armour.

Under Armour er min drøm

Og det gjorde de heldigvis også, og de havde også den rigtige størrelse og den rigtige farve, så det var en smal sag at skjule min klodsethed for min mand, for jeg kunne jo bare lægge de nye ind i skabet, og så ville han helt sikkert aldrig opdage, at der var tale om et par nye.

Men jeg kom nu alligevel til at fortælle ham om mit uheld, for da han kom hjem om aftenen og pakkede sin kuffert ud, kom han ind i stuen til mig og viste mig et par nye løbetights, han havde købt i Italien, hvor han havde været på forretningsrejse.

Jamen, det er da ikke det mærke, du plejer at bruge, sagde jeg, og det måtte han jo give mig ret i. Men disse her fra 2XU er vist lige så gode, men der var udsalg i en forretning i Milano, som jeg tilfældigt kom forbi, og de kostede faktisk under halvdelen af, hvad jeg plejer at betale for et par Under Armour, fortalte han.

Jeg kunne simpelthen ikke dy mig for at fortælle ham, at han altså også lige havde fået et par helt nye Under Armour, fordi jeg var kommet til at klippe de gamle i stykker. Det grinede vi lidt af, men nu har han jo bare et ekstra par at skifte med, så det er nemmere at sørge for, der altid er et par rene klar til hans løbeture.