Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Du kender godt talemåden: “Behandl nørder med respekt- måske ender du med at arbejde for en af dem en dag”? Nu er nørder jo mange ting, og de er langt fra alle den stereotype, som du kender fra for eksempel Apple-Stores i USA, hvis du altså har besøgt sådan en (ellers er det en oplevelse, du skal prøve). I denne lille artikel handler det om en nørd af den mere saglige slags – og i øvrigt en nørd, der i den grad er med på noderne. Det er IT-manden, programmøren og webudvikleren Kit Tetzlaff, det handler om – ham kan du blandt andet finde på G+ her: https://plus.google.com/+KimTetzlaff/posts

Nørd med fart på

Kim Tetzlaff er manden bag firmaet KTJ-Media, der kalder sig selv for en multimedievirksomhed. Og den gode hr. Tetzlaff er også manden bag en lang række af meget velskrevne artikler, der primært henvender sig til gruppen øvede og opefter – men sprøjtende fyldte med guldkorn til dem, der forstår at afkode dem.

Et super godt eksempel på en sådan artikel er den, han har skrevet om at redirecte med hhv. PHP, htaccess og Vhost: http://kim-tetzlaff.dk/redirect-guiden-php-vhost-htaccess.html Lad mig med det samme sige, at hvis du ikke er hjemmevant udi i webudvikling, vil meget af det være sort snak for dig. Til gengæld bør du kræve, at dit webbureau kender og forstå både den og de andre artikler, som Kim Tetzlaff er ophavsmand. Den viden kan spare dig for en masse bøvl senere hen!

Gode tilbud

En kapacitet i den kaliber har ikke behov for at sætte sine ydelser på tilbud, men det er værd at nævne, at KTJ-Media faktisk tilbyder en uhyre interessant garanti på deres arbejde med hastighedsoptimering: Opnås den aftalte maksimale loadhastighed ikke, er opgaven uden beregning. Sådan skal det gøres – og det vidner om en stor sikker i, at der opnås resultater hver gang.

Og at dømme ud fra de mange flotte anmeldelser, Kim Tetzlaff har, er det lige præcis, hvad der er tilfældet!