Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Jeg er sådan lidt af en gør-det-selv type. Nå ja – faktisk er jeg ret meget det, for jeg makker altid med alting selv. Jeg kan bygge et hus, reparere en bil eller skifte drivrem på en vaskemaskine uden problemer. Og efter jeg har opdaget Danmarks største lager af reservedele – http://www.skiftselv.dk/reservedele/ – er jeg næsten i paradis, for nu er der bare ingenting, jeg ikke kan skaffe stumper til længere!

Reservedele til hvidevarer, elektronik og mere til

Det som skiftselv.dk har bygget her er simpelthen et reservedelslager med OVER 4 MILLIONER varenumre! Ja – du læste rigtigt. Siden de åbnede det har jeg vel købt stumper der mindst 50 gange, og jeg har endnu ikke manglet noget, de ikke havde. Det er sgu da helt vildt!

Jeg har skiftet batteridæksler på elektronik, lader til mobiltelefoner og både låger, sæbeskuffer og drivremme på hvidevarer – det hele købt hos skiftselv.dk og med hurtig levering.

Selvom de har så mange varenumre er det faktisk ret overskueligt at søge sig frem til det, man skal bruge, og det tager som regel under et minut at finde selv den mindste reservedel.

Priserne er absolut fornuftige – nogle gange direkte billige. Men set i forhold til at købe reservedele hos importøren (hvis man overhovedet kan det), er det direkte foræringspriser som regel.

Nogle gange tager jeg penge for at reparere for folk, og jeg lægger da også lidt oven i reservedelene 🙂