Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Jeg har et stort flair for design – og særligt for indretning. Jeg har altid nydt at indrette mit hjem, og jeg tager stor fornøjelse i at få det til at se hyggeligt ud, mens intet er overladt til tilfældighederne. Min stil er meget ren, og jeg kan godt lide rene linjer og ”ukompliceret” design. Jeg HADER rod, det gør mig stresset. Ikke at jeg ikke kan have ting liggende, jeg bruger, men når jeg er færdig, skal det puttes væk. Med hensyn til farver er jeg meget til lyse farver og grå som basis, brudt af nogle mere stærke gennemgående farver.

 

Nu har jeg i mange år gået og hjulpet venner og familie med indretning bare som vennetjenester, men jeg synes nu, jeg er på et stadie, hvor jeg er klar til at tage det skridtet videre og starte min egen konsulentvirksomhed. Det er et stort skridt for mig, men jeg er parat til at kaste mig ud i det her spændende eventyr.

Photo by:  pierre rougier

 

I og med at jeg arbejder med design og indretning, ved jeg jo godt, hvad jeg vil have med hensyn til design af brevline – det vil sige visitkort, brevpapir, konvolutter med mere – jeg kan blot ikke lave det grafiske trykjob. Det er jo lidt trængt med finanser her i starten, men jeg synes ikke, jeg vil bruge nogle af de der standard skabeloner til brevlinier, du kan finde online og i Word med mere. Arten af det, jeg arbejder med, skal afspejle noget mere kreativt. Jeg har masser af ideer, men skal bare have nogen til at føre dem ud i et faktisk grafisk job, der kan trykkes efter.

Her kommer så mit spørgsmål. Kender du til et trykkeri i København, der kan både designe (efter mine anvisninger) og trykke en fuld brevline. Jeg vil gerne have noget kreativt papirvalg også. Lad mig høre fra dig, hvis du har erfaring med et trykkeri, der bare kan det kram med både tryk og design!