Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Det er nu 6 måneder siden, min tredje mand flyttede ud. Efter at have været igennem en følelsesmæssig rutchetur har jeg nu besluttet at gøre op med mig selv, om jeg virkelig behøver en mand i mit liv?

Jeg har intet ønske om at gå ned af kirkegulvet i en offwhite kjole igen. For mig at se er det eneste gode ved ægteskabet skattefordelen.

Da min ex flyttede ud, var jeg i vildrede med, hvordan jeg dog skulle holde min have. Heldigvis mødte jeg en altmuligmand, der tilbød at ordne min have til en god pris. Det tog dem 2 mand i 3 timer at gøre, hvad min ex havde brugt hvert weekend på i en evighed. Så nu havde jeg også løsningen på det.

Så er der sex. Det kan jeg heldigvis også tage mig af selv. Der findes heldigvis et hav af onani legetøj derude. Alt lige fra vibratorer til dildoer og så videre. Sexlegetøj til kvinder er der uanede muligheder at vælge mellem, og så skal jeg ikke tænke på risikoen for kønssygdomme og forventninger fra en mand til, at vi skal ses igen. Og jeg er gået hen og blevet en fast shopper af sexlegetøj hos Lovejoy.dk

Så er der mine regninger. Behøver jeg en mand til det? Nå – jeg behøver et job, og jeg har heldigvis et godt job. Faktisk har det gjort mig meget mere motiveret til at gøre mit job godt. Følelsen af at tage vare på mig selv er god – rigtig god.

Så er der selskab. Behøver jeg en mand til det? Nå, jeg har en dejlig familie og gode venner. Faktisk er jeg så travl med at se mine venner og familie, så jeg oftest er booket en uge frem. Jeg nyder også at have tid for mig selv og ikke have en partner, der har forventninger til mig.

Nu kan det lyde, som om jeg hader mænd. Det gør jeg bestemt ikke. De er fantastiske skabninger. Jeg har haft min del af gode oplevelser med mine ex mænd og øvrige mænd i mit liv. Jeg har gode venner, der er mænd, men lige nu og her har jeg det fint for mig selv.