Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Vi havde lige vænnet os til at arbejde hjemmefra. Og så kunne vi godt få lov til at møde ind på kontoret igen. Det var dejligt at se kollegaerne. Men nu ser det faktisk ud til, at vi igen skal til at vænne os til at arbejde hjemmefra. Det er noget skidt. Men hvad kan vi gøre. Vi må lære at leve med det. Dengang, hvor vi blev sendt hjem tilbage i marts, var jeg i gang med et Lean kursus hos Lean Akademiet. Det var sådan et kursus, jeg havde fået finansieret af ledelsen, fordi jeg havde udtrykt min interesse for at deltage i de nye tiltag, de ville indføre.

Forbandede Covid

Men kurset blev afbrudt midtvejs – på grund af Covid-19. Noget skidt. Jeg blev sendt hjem og skulle arbejde med mine sædvanlige opgaver hjemmefra. Det var rent ud sagt noget bøvl. Øv. Ledelsen skrev, at de indtil videre ikke kaster sig ud i nye initiativer, men vil afvente og se, hvordan hele situationen udvikler sig.

Skuffet

Jeg var ret skuffet. Jeg havde glædet mig til at skulle lede den omstilling, som ledelsen gerne ville ind i. Men hvad kan man gøre i sådan en situation. Vi er jo ikke alene i verden og må følge reglerne. Jeg skrev til ledelsen, at jeg var ked af det, og at jeg håbede, at de fik deres penge tilbage fra de Lean kurser, de har finansieret for nogle af os, så vi kan komme videre på et senere tidspunkt. Naturligvis har jeg ikke fået svar fra ledelsen, om de har fået deres penge tilbage, men det regner jeg da med, at de har. I går så jeg så, at man kan få nogle Lean kurser online. Jeg skrev til ledelsen, om jeg kunne fortsætte ad den vej. Jeg håber, jeg får et positivt svar tilbage. Jeg venter spændt på svar fra direktionens sekretær.