Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Det har altid været en smule problematisk for mig, når jeg har skullet finde den rette elektronik. Jeg er bestemt ikke nogen haj på området, og jeg kan ofte føle mig en smule dum, når jeg forsøger at sætte mig ind i tingene. Sidste gang gik det dog bedre, og jeg fandt det rette produkt til en rigtig god pris. Det var der flere årsager til.

Jeg blev anbefalet at besøge Wupti. Her blev jeg mødt af et overvældende udvalg, så jeg stort set kunne vælge og vrage, som jeg ville. Samtidig var der gode, præcise beskrivelser af produkterne, så jeg kunne finde det, som opfyldte mine behov. Denne gang var jeg på jagt efter en god, stærk computer, som jeg kunne bruge, når jeg arbejder hjemmefra eller til private gøremål.

Pris og kvalitet

Før jeg skulle finde min computer, havde jeg et nogenlunde budget, som jeg ville forsøge at følge. Da jeg startede med at kigge hos Wupti, fandt jeg hurtigt ud af, at der fandtes modeller, mærker og priser i stort set alle klasser. Priserne var dog generelt rigtig gode, når man sammenlignede med kvaliteten.

Netop kvaliteten skulle selvfølgelig også være god, da jeg blandt andet ville kunne udføre mit arbejde med computeren. Jeg kiggede på nogle forskellige parametre:

  • Pladsen skulle være stor, så jeg havde mulighed for at gemme en masse filer. Jeg ville også gerne have mulighed for at have mine private billeder og videoer liggende, så der skulle være en vis plads på harddisken.
  • Jeg ville også gerne have en masse ram, så computeren var i stand til at trække mange programmer på én gang. Samtidig skulle der være mulighed for, at jeg kunne køre nogle lidt tungere programmer på den som fx Premiere Pro, Photoshop og InDesign.
  • Vægten spillede også ind, da jeg gerne ville kunne tage den med mig, fx på togture eller på ferie.

Jeg endte med at vælge en maskine, som opfyldte alle mine krav. Prisen var god, men det blev endnu bedre, da jeg opdagede en rabatkode til Wupti, som jeg fandt hos Rabatbanditten. Med den sparede jeg ti procent yderligere fra den allerede fornuftige pris.

Andre elektronik-produkter

Da jeg selv og min familie også var på udkig efter andre elektronik-produkter, kiggede vi videre hos Wupti på grund af den positive oplevelse. Først og fremmest kiggede jeg selv efter noget tilbehør til min computer, og også her var udvalget stort, og jeg kunne finde dét, jeg havde brug for.

Herudover var vi på udgik efter et nyt TV til stuen, som gerne skulle være af lidt højere kvalitet end det gamle. Vi fandt en række muligheder, og det var i høj grad et område, hvor der var penge at spare på siden. Vi fandt også her en rabatkode til Wupti, som igen var fundet hos Rabatbanditten, og på den måde fik vi råd til at købe et smart-TV, som ellers havde ligget lidt over vores forventede budget. Den gode rabat gjorde dog, at vi slog til med det samme.

Små priser og god service

Generelt var det en god oplevelse at handle hos Wupti. Hvis man har et bestemt produkt i tankerne, er det nemt og overskueligt at finde frem til det, man ønsker. Er man lidt mere på bar bund, som det var tilfældet med mig, så kan man gå på opdagelse i det store udvalg, hvor man også kan læse sig til, hvad produktet giver af muligheder.

Først og fremmest var det dog positivt, at priserne var så gode. Da vi sammenlignede med andre sider, fandt vi hurtigt ud af, at der hos Wupti var rigtig meget at spare. Det betyder, at vi også fremover vil orientere os på deres side, når vi skal købe elektronik.