Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Endelig er vi sammen igen. Det har været en lang og svær periode at være adskilt. De sidste 4 måneder har min kæreste nemlig været i Norge. Det var det eneste sted, hvor han fandt en stilling som første led i sin turnus som færdiguddannet læge. Nu er han tilbage, fordi han har fået en stilling her i København. Og jeg er kisteglad, for at han er her igen. Ok, jeg var oppe for at besøge ham for to måneder siden, men var ikke særligt længe. Faktisk kun en forlænget weekend, fordi han skulle arbejde.

Savner ham da

Jeg fik fortalt ham om hvor meget jeg havde savnet ham. Og han spurgte da, også om vi skulle flytte sammen, når han kom hjem til Danmark igen. Det blev vi naturligvis enige om, at vi skulle. Og det er virkelighed nu. Vi vil aldrig skilles igen. Selvom du måske synes, at 4 måneder er kort tid, så er det lang tid. Især når man konstant bliver mindet om sin kærlighed.

Han sendte blomster til København

Min kæreste gjorde nemlig det, at han fandt en blomsterhandler med blomsterlevering i København: https://amagerblomster.dk  og sendte mig en buket hver uge. Den første gang jeg fik en buket, blev jeg så glad. Kortet, som var vedlagt, indeholdt en kærlig besked.
Ugen efter kom der så en buket. Og da var det, at det begyndte at gøre lidt ondt. Sådan fysisk. Jeg savnede ham så meget, og det var, bare som om at blomsterne, der kom med endnu en kærlig besked, forstærkede savnet. Selvom jeg sagde til ham, da vi talte sammen via Skype, at han ikke behøver at sende mig blomster, så kom der en buket hver uge. Undtagen i den weekend, hvor jeg var oppe for at besøge ham. Nu er vi så heldigvis flyttet sammen her i København. Og han kommer hjem hver lørdag, med en buket friske blomster til mig.