Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

En ny hårfarve kan være spændende at prøve, da det kan gøre en stor forskel for hele din fremtoning og udseendet generelt. Så har du brug for at prøve noget nyt eller vil du blot give dit hår en farve som skaber mere liv og glans i håret, så finder du mange forskellige skønne varianter på Luxplus.dk. Luxplus er en medlemsside, hvor du kan finde rigtig mange skønne hårfarver af både permanent hårfarve, afblegning og toningsfarver. Med et medlemskab kan du afprøve medlemskabet kvit og frit i 30 dage.

Hårfarver på Luxplus

Med et medlemskab til Luxplus kan du spare mange penge på et bredt udvalg af rigtig mange forskellige skønne hårfarver. Du finder blandt andet produkter fra brands som Revlon, DermaV10, Schwarzkopf og mange, mange andre blandt sortimentet. Uanset om du ønsker sort, blondt, rødt eller brunt hår, så finder du det hele på Luxplus. Udover disse farver kan du også finde mange rigtig flotte hårfarver i nuancerne blå, lilla eller andet som kan give dit look et boost. Mange af disse mere iøjnefaldende farver fås som en skylle farve, der holder i op til 7-14 dage, så du kan nyde farven i denne periode, men behøver derfor ikke at gro hele dit hår ud for at få din naturlige farve tilbage.

Vil du ikke bruge en decideret hårfarve, så kan du også få de fine og effektive farvebomber, som ikke farver håret nær så kraftigt og permanent som en almindelig hårfarve, men som vil give håret en anelse mere farve og dermed styrke din nuværende farvens intensitet.

Permanent hårfarve og skyllefarve på Luxplus

Med farver fra Luxplus kan du let og enkelt farve håret inden for hjemmets fire vægge og ende med at opnå et lige så godt resultat som du ville kunne få hos frisøren. Forskellen ligger blot i, at du med en hårfarve fra Luxplus kun betaler en brøkdel af, hvad du ellers ville skulle betale hos en frisør. Farver du håret hos frisøren skal du om muligt tilbage i frisørstolen én gang om måneden, hvilket er noget du måske skal gøre op med dig selv inden, om du kan få råd til. Derfor er det en god ide at købe din yndlings hårfarve på Luxplus, da du aldrig vil skulle betale nær så meget som i en salon, men stadig ende med samme flotte resultat.

Skal du i gang med hårfarvningen kan det være en god ide, at vente med at farve det til en dag eller to efter sidste hårvask. Håret tager nemlig bedre ved farven, når det ikke er helt nyvasket. Derudover beskytter de naturlige olier, der findes i hovedbunden vores hud mod farven. På den måde er du med til at skærme din hovedbund mod videre irritation.

Fragten er gratis

Finder du de farver du bare må eje på siden, kan du have dem foran din dør allerede 1-2 dage efter din bestilling. Ligeledes skal du ikke bekymre dig om fragt, da den altid er gratis, når du køber dine varer på Luxplus. Se udvalget igennem på siden og få dine yndlings hårfarver til billige priser.