Sikker IT

Et sikkert valg uden virus og hackere

Min mand og jeg bor med vores 2 børn Jamie på 4 år og Zakarias på 6 år.  I den skønneste landejendom. Med skov hele vejen rundt om huset, 1 stor sø i baghaven og helt ugeneret fra vej og naboer.
Vi elsker naturen. Min mand og jeg er begge jægere.
Vores 2 drenge nyder ligeså meget som min mand og jeg at være ude i haven.  I weekenderne laver vi ofte mad over bål nede ved søen, også nyder vi vores aftensmad imens vi nyder vores smukke omgivelser.
Børnene elsker at være med til at lave mad. Eller når vi laver snobrød over bål.

Desværre døjer vi ofte om sommeren med hvepse. Det er nok det største minus ved vores fantastiske bolig. Da både min mand og vores 2 børn er allergisk, og jeg er panisk for dem.
Så vi undgår søde sager udenfor i sommerperioderne, i håb om ikke at tiltrække flere hvepse end højst nødvendigt.
Min søster og hendes 2 børn kommer på besøg i en uge her om 14 dage.

Da min mand skal på forretningsrejse i 2 uger, besluttede min søster og jeg os for, at holde den første uges sommerferie sammen, så kunne børnene også hygge sig. Min søster bor nemlig i Jylland, og vi på Sjælland så vi ses desværre ikke så ofte, da vi jo alle har hver vores hverdag.
Det er blevet søndag og min søster og hendes børn kommer i dag. Jamie og Zakarias har været helt ustyrlige de seneste dage, fordi det har kedet sig. Da jeg har været nødt til at holde dem inde døre grundet en helt masse hveps i haven.  Så håber det hjælper når kusinerne kommer.

Min søster og jeg sidder her til aften og hygger med et glas vin efter børnene er puttet. Min søster kommentere den store strøm af hvepse ude ved legestativ. Og jeg fortæller hende at de desværre er et stort problem vi har. Og at vi faktisk har overvejet at flytte grundet alle de hveps.  Min søster spørg interesseret ind til, om vi har tjekket for hvepsebo?  Det har vi faktisk slet ikke spekuleret over.  Min søster hopper straks i overtøjet og tager lommelygten og går ud.

Hun kommer ind kort efter, og siger ” jeg forstår da godt alle de hveps, i har 5 store hvepsebo i Jeres have. Jeg har et nummer på et autoriseret skadedyrsbekæmpelse, deres kontor lukker først kl. 22. ring da til dem.” Jeg ringer straks, og for fat i en meget flink herre, der vil sende en teknikker ud allerede i morgen. Jeg var helt i chok over så hurtig udrykning. Kl. 11.45 ankommer der en flink herre, som oplyser os at det er bedst vidst vi beholder os indendørs den næste times tid, med lukkede vinduer og døre, så skal han nok fjerne hvepsebo. 20 minutter efter kommer han og banker på igen, og oplyser at han ikke bare har fjernet 5 hvepsebo men hele 7 stk.
Det kostede os lidt håndøre at have et skadedyrsfirma til at fjerne hvepsebo, men til gengæld slipper vi for at flytte, og vi kan ny nyde haven hele året, og Jamie og Zakarias kan nyde deres is i haven. Vi er så lykkelige og glade for det hurtige og effektive indsats fra skadedyrsfirmaet.